AMASYA / MERZİFON - Merzifon Şehit Kubilay Er İmam Hatip Ortaokulu

May

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, sadece son bir yılın değil, on yıllık uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıktı.

Nis

26.04.2024 tarihinde ilçe genelinde yapılan ortaokullar arası bilgi yarışmasında okulumuz tüm rakiplerini geride bırakarak ilçe 1.si olmuştur. Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlarız.

Nis

25-26 Nisan 2024 tarihlerinde "4006 Tübitak Bilim Şenliği" kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet YOZGAT'ın açılışını yaptığı öğrencilerimizin hazırladığı projelerimizi okulumuzda sergiledik. Fen Bilimleri Öğretmenimiz Mehmet Bahadır GÜNEREN'in yürütücülüğünde 16 öğretmen ve 51 öğrencimiz bu bilim şenliğinde aktif katılım sağlamıştır. Emeği geçen tüm öğrenci, öğretmenlerimize ve bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuz bahçesinde kutladık. Kutlama programızı saygı duruşu ve İstiklal marşımızı okuyurak başladık daha sonra şiirler ve eğlenceli yarışmalar ile tamamladık.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden bir grup 06.03.2024 tarihinde Amasya Trafik Eğitim parkında, Amasya İl Emniyet Müdürlüğünün vermiş olduğu Trafik Eğitimine katıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi 1. Yarıyıl karne dağıtım töreni düzenlendi ve ilk dönemin en başarılı öğrencileri yapılan törende ödüllendirildi.

Ara

İl geneli İmam Hatip Ortaokulları arası yapılan, " Genç Sadâ Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma", "Genç Bilaller Ezan Okuma" ve "Genç Muhafızlar Hafızlık" yarışmalarında derece aldık.

Genç Sadâ Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında İl 3.'sü

Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında İl 3.'sü

Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında İl 2'.si

olduk. Yarışmaya katılan öğrencilerimize ve koordinatör öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

M.Kemal Atatürk: "Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır." demektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Atatürk'ün söylediği gibi Allah'ın izniyle ilelebet yaşayacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85.yılında saygı ve özlemle anıyoruz.

Anma programında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri kapsamında, 27.10.2023 tarihinde Türkçe öğretmenlerimiz önderliğinde Okulumuz Z-Kütüphanesinde  Şiir dinletisi ve oratoryo gösterisi gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu Ay - Yıldız koreografisi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri kapsamında, 20.10.2020 Cuma günü Saat:13.30 da  İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi tarafından gerekli güvenlik tedbirleri alınarak öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte belirlenen güzergâhta bisiklet turu yapılmıştır. Bisiklet turumuz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Yozgat’ın startı ile okul bahçesinde başlayarak 30 dk bir sürüşün arkasından okul bahçemizde sona ermiştir. Turumuza destek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri kapsamında, Görsel sanatlar öğretmenimiz önderliğinde Cumhuriyetin 100.yılı konulu resim sergisi yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet YOZGAT, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu ziyaret ederek  öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Eyl

“ Bir yıl sonrasını düşünüyorsan;

Tohum ek,

On yıl sonrasıysa tasarladığın;

Ağaç dik.

Ama yüz yıl sonrasıysa düşündüğün;

Öyle ise halkı eğit.”

Okulumuzda  tüm öğrencilerimizin katılımıyla 14.09.2023 Perşembe günü  “İlköğretim Haftası ve Öğrenciler Günü” kutlandı. Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlar getirmesini dileriz.

Eyl

Okulumuz 8. Sınıf öğrenci velilerimizle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ilk buluşmamızı gerçekleştirerek değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik.